In de media

Media als de ANWB, CamperTV en Fiets.nl deelden hun ervaring met Donrox. Bekijk hieronder wat zij zeggen over onze producten.

Erik van CamperTV

Review C542

Er zijn belangrijke verschillen tussen de pompen van Donrox en andere aanbieders, bijvoorbeeld een hogere pompcapaciteit, een langere luchtslang en uitstekende service. Goedkoop is duurkoop.

ANWB Kampioen

Handig en snel

ANWB testte de Donrox Ride F511 minicompressor voor op de fiets. Zij schreven over de fietspomp: "de werking is eenvoudig en het geluid valt mee".

Erik van CamperTV

Goed geluisterd!

“Donrox heeft heel goed naar feedback van de gebruikers geluisterd. De hard cases vind ik écht een goede verbetering. Ook de display van de A922 is in daglicht nu een stuk feller en daardoor beter te zien. Goede verbeteringen vind ik!”

Fietspomp voor ballen en banden
Algemeen Dagblad

Cadeautje voor jezelf

Het AD lichtte de Donrox Ride F511 fietspomp uit als een leuk cadeau om te geven aan jezelf, of aan een ander. Zij schreven: “Handig om ballen of banden (fiets, auto, motor) op de juiste spanning te houden.”

Fiets Magazine

4.5 uit 5 sterren

Fiets.nl testte tevens de autobandenpomp Donrox Ride A922. Zij schreven hierover: "Oppompen gaat nog vlugger dan de F511 (30 liter per minuut) en hij haalt een druk van maximaal 10,3 bar. De batterij van 2000 mAh gaat lang genoeg mee. De motor van de pomp is sterk genoeg om zelfs caravanbanden en camperbanden mee op te pompen."

Elektrisch je fietsband oppompen
Kampeertoerist Magazine

Mini met power

Het Kampeertoerist Magazine van Vlaamse Kampeertoeristen schreef een artikel over de Donrox Ride F511: "Vermits we menen dat deze mini-compressor kampeerders het leven gemakkelijker kan maken, hebben we hem met plezier uitgetest. Dit hebbeding verkoopt geen gebakken lucht."

Featured op

CamperTV

“Ik moet zeggen dat ik beide apparaten handig vind, elk op zijn eigen gebied. En daarom neem ik ze allebei mee op reis. Als we gaan fietsen gaat de F511 mee in de fietstas, samen met de plakspullen natuurlijk.”

Fiets Magazine

Probleemloos pompen

Fiets Magazine testte de A922 en zei hierover: "Oppompen gaat nog vlugger dan de F511. (...) De motor van de pomp is sterk genoeg om zelfs caravan en camperbanden mee op te pompen. Bij een lege batterij kun je verder pompen als je hem aansluit op de sigarettenaansteker van de auto."