In een notendop

Donrox ondersteunt welzijn en veiligheid met innovatieveproducten ter verbetering van jouw wegervaring en reiscomfort. Daarbij dragen we ook bij aan een duurzame leefstijl door het verminderen van brandstofgebruiken bandenslijtage. Donrox producten zijn betrouwbaar, multifunctioneel en bovendien makkelijk mee te nemen. Of je nou even een stukje gaat fietsen, of onderweg bent naar je vakantiebestemming – met Donrox ga jij zorgeloos de weg op. Wij staan voor hoge kwaliteit én service, waarbij ons team je uitgebreid adviseert bij aankoop en je later ondersteunt met handige tips & tricks.

Service & kwaliteit

  • Boven €30 gratis geleverd in Nederland, België & Duitsland.
  • Vandaag nog verstuurd, indien je vóór 22.00 uur bestelt.
  • In termijnen of achteraf betalen is mogelijk.
  • Gratis retourneren tot 30 dagen na aankoop.
CamperTV Donrox

Anderen zeggen

Donrox is de nummer 1 webshop van Nederland & België voor elektrische bandenpompen. Zo is onze F511 is door ‘Fiets’ magazine als beste getest met een 9.1, kwam ook de A922 waanzinnig goed uit de test en scoren we een 4.8/5 op Trustpilot. Dit is ook waarom de media graag schrijft over Donrox:

“Allebei  de apparaten gaan mee op reis, omdat ze handig zijn – elk op hun eigen gebied.” – Camper TV over F511 & A922

“Dat is handig: zonder inspanning je banden van de fiets oppompen!” – ANWB

Handig om ballen of banden (fiets, auto, motor) op de juiste spanning te houden.” – AD

Onze kernwaarden

Dit zijn onze kernwaarden, die laten zien wie wij zijn en waar we voor staan. Zo gaan we met collega’s, zakelijke contacten, maar ook met klanten.

Transparantie

We communiceren zo open en oprecht mogelijk. Verwacht van ons integer handelen en eerlijke afspraken. We zijn toegankelijk en nemen verantwoordelijkheid over onze beslissingen.

Initiatiefrijk

We zijn pro-actief, komen met nieuwe ideeën en zetten graag die extra stap. We komen in actie zonder dat het gevraagd wordt en bewegen vanuit intrisieke motivatie.

Betrouwbaar

We doen wat we zeggen, handelen integer en komen onze beloftes na. Dit geldt voor onze service én onze producten. Zo voel jij je altijd zorgeloos, veilig en comfortabel onderweg.

Betrokken

We leven mee, denken mee en voelen mee. We hebben hart voor onze klanten en de zaak. Service & kwaliteit staan bij Donrox hoog in het vaandel. Ons team ondersteunt je graag bij aankoop en daarna.

STIBAT & BEBAT

Batterijen inleveren

Donrox is partner van STIBAT & BEBAT en promoot het veilig recyclen van batterijen. Oude batterijen inleveren? Vind hier een inzamelpunt voor het inleveren van oude batterijen dicht bij jou in de buurt.